27 Temmuz 2012 Cuma

San Francisco Coffee Bean








Kazakistan Almatı'da bulunan San Francisco Coffee Bean'in tüm t-shirt, bardak, peçete ve duvar illüstrasyonlarını yaptım. Oralardaysanız ya da yolunuz Almatı'ya düşerse benim yerime de bir kahve için! :)
I did all t-shirt, napkin, coffee holder and wall illustrations of San Francisco Coffee Bean which opened in Kazakhstan, Almaty. So if you visit there don't forget to drink a cup of coffee for me! :)

18 yorum:

  1. Sernur,sevgili idolüm :) Çizimlerinin mekanları süslemesi nasıl bir mutluluktur acaba ? Ellerine sağlık. Yine çok cici olmuşlar. (Ben de karakalem derslerine devam ediyorum bu arada. En büyük desteğim de senin çizimlerin. Bazen vazgeçiyorum, bu yaştan sonra yapamam diyorum. Sayfana baktığım anda tekrar bir güç geliyor.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim nasıl mutluyum anlatamam. Çizimlerimin mekanları süslemesi gerçekten büyük mutluluk ama daha önemlisi çizimlerimi beğenen insanların olması. Bu kat kat daha büyük bir mutluluk! :) Hiçbir zaman vazgeçmeyin çizim yapmanın yaşı olur mu çizim yapmak her yaşta güzel! :)

      Sil
    2. Karakalem derslerinden sonra belirli bir seviyeye geldiğimde illustrasyonlara geömeyi düşünüyorum (kendi çapımda ;)) doğru bir yol izliyor muyum sence?

      Sil
    3. Güzel :) Karakalemlerden sonra hayalinizden birşeyler çizebilirsiniz.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Aylin Kaplan
    Sevgili Sernur çok cici olmuş, bayıldım.Mekana güzellik katmışsın.Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Sizi sessiz ama dikkatlice izliyorum. Çizimleriniz harika. Hepsi birbirinden özel. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  5. çok tatlı olmuş çok güzel olmuş, duvarlarında çizimler olan mekanlara bayılırım, bir de senin çizimlerin olunc çok daha daha güzel olmuş, keşke istanbul da olsaydı burası^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim mutlu oldum :) İstanbul'da olmasını ben de isterdim hergün uğrayacağım bir yer olurdu mutlaka :)

      Sil
  6. Kusura bakma çok merak ettim, bu çalışmayı nasıl yaptın? Yani önce tablette mi çizdin ve sonra duvar kağıdına mı basıldı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet önce duvar ölçülerine göre bilgisayarda tabletle çizdim sonra çizdiklerim duvar kağıdına basıldı.

      Sil
  7. Harika ya! Gerçekten bayılıyorum çizimlerine Sernur! Birşey sorucam özel olmazsa :P Pictoplasma'ya kendin mi başvurdun yoksa onlar mı seni buldu (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Duru! :) Pictoplasma'yı 2006 yılından beri takip ediyorum. Geçtiğimiz kasım ayında New York'taki Pictoplasma'ya katılmıştım kendi imkanlarımla. Döndükten sonra bir proje oldu. Dünyanın her yerinden birçok tasarımcı, illüstratör kendi çizdiği yeti karakterini gönderdi Pictoplasma'ya. Yaklaşık 5000 karakterin içinden seçilen karakterler aralık ayı boyunca Paris'te yapılan Pictoplasma ile birlikte "the missing link" projesi adıyla La Gaite Lyrique'te sergilendi. Bunlardan biri de benimkiydi. :)

      Sil
  8. Yaaaa! Çok güzel yaa :$

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş.Tebrik ederim Umarım Eskişehir'ede yolun düşer ve buradaki mekanları da böylesine güzelleştirirsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Umarım... Çok isterim tabi. :)

      Sil
  10. Çok büyük bir gurur olsa gerek! Tebrik ederim ...

    YanıtlaSil