25 Kasım 2012 Pazar

Advocate Art




Türkiye'de freelance illüstratör olmak bazen zor olabiliyor, kendi ülkemin dışında başka yerlerle bağlantı kurup onlarla çalışmak Türkiye'de bulunan bir illüstratör için daha da zor... Birkaç ay önce Londra Surrey merkezli illüstrasyon ve sanatçı ajansı Advocate Art çalışmalarımı kabul etti ve onlarla anlaştım. 
It can be sometimes hard to be an illustrator in Turkey, it is even harder to connect with other people abroad as an illustrator from Turkey... A few months ago a London based illustration and artist agency in Surrey, Advocate Art accepted me to work with them.


Ajansın Surrey'de olması bana yıllar önce Surrey'de Royal Holloway College'da geçirdiğim günleri hatırlattı :) 
Being in Surrey it reminded me of my days that I had spent there years ago in Royal Holloway College :)



Onlarla yaptığım ilk proje şubat ayında satışa çıkacak. Hem bir ajans tarafından temsil edilen illüstratör olmaktan dolayı hem de ilk projemden dolayı ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğumu anlatmam imkansız!  Web sitelerinden benim portfolyo sayfama bakabilirsiniz.
The first project I have done with them will be in market in February. It is impossible to put in words how much i am excited and happy to be represented as an illustrator and to be doing my first project! You can check my advocate portfolio here.






6 yorum:

  1. seni kabul etmeyecekleridi de kimi edeceklerdi ey sernur! :D süpersin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hii o senin süperliğin ^__^ teşekkür ederim göksucum!!

      Sil
  2. Çook uzun şeyler yazmıştım ama tarayıcının kurbanı oldum :) Işığın hiç sönmesin. idolüm. ;)

    YanıtlaSil